Speed Colors BB

Ki lesz a legügyesebb festőművész? Kezdődjön az izgalmas memória-színezés a Speed Colors Bogyó és Babóca társasjátékkal!
Jegyezzétek meg a kártyán lévő kép színeit, majd alkossátok meg ugyanazt a színes képet a kártya fekete-fehér oldalán, a lehető leggyorsabban!
A győzelemre annak van esélye, aki mind a négy fordulóban gyorsan és pontosan színez! Használd a helyes színeket, maradj a körvonalakon belül és persze légy mindenkinél gyorsabb, annál több pontot kapsz! Aki a legtöbb pontot gyűjti össze, az nyer!

Tartalmaz:
- 55 színezhető kártyát
- 5 pontozókártyát
- 6 filcet törlőszivaccsal
- játékszabályt

5éves kortól ajánlott, viszont  nyugodt szívvel ajánljuk kisebbeknek is♥

https://youtu.be/5i7Jv8Z_3_0

 

Garancia spokojnosti

 

Doprava zdarma nad 70 €

 

Možnosť vrátenia do 7 dní

15,90 €
Doručenie do 2 dní
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Ki lesz a legügyesebb festőművész? Kezdődjön az izgalmas memória-színezés a Speed Colors Bogyó és Babóca társasjátékkal! Jegyezzétek meg a kártyán lévő kép színeit, majd alkossátok meg ugyanazt a színes képet a kártya fekete-fehér oldalán, a lehető leggyorsabban! A győzelemre annak van esélye, aki mind a négy fordulóban gyorsan és pontosan színez! Használd a helyes színeket, maradj a körvonalakon belül és persze légy mindenkinél gyorsabb, annál több pontot kapsz! Aki a legtöbb pontot gyűjti össze, az nyer!

Tartozékok: 55 db színezhető kártya, 5 db pontozókártya, 6 db filc, 1 db játékszabály

SK: Zapamätaj a vyfarbi daný motiv z obľúbenej maď . rozprávky ,,Bogyó és Babóca,,

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: